Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Algis Kriščiūnas+Vero Cafe


Kas nutinka, kai jūsų mėgstamiausia kavinė bendradarbiauja su jūsų mėgstamiausiu menininku? Tikrai stebuklinga kavos ir meno sąjunga. Vero Cafe kartu su menininku Algiu Kriščiūnu sukūrė šaltajam laikotarpiui dedikuotą kolekciją, kuri tikrai sušildys jūsų širdis. 

 

Artėja dovanojimo, džiaugsmo ir šilumos skleidimo metas, o ar gali būti geresnis būdas išreikšti šiuos jausmus nei garuojantis kavos puodelis? Menininko Algio Kriščiūno kurtu žiemos paveikslu pasipuoš kavos puodeliai, šventinės kavos pakuotės ir dovanų kuponai. 

Algio nutapytas paveikslas - šviesus, bet kartu ir paslaptingas, kupinas mistikos, siurrealizmo ir paslėptų prasmių. Kiekvienas elementas pasakoja unikalią istoriją, kviečiančią pažvelgti iš arčiau. Įdomu tai, kad žiūrėdami į šią Algio sukurtą magišką žiemos akimirką, kiekvieną kartą pamatysite vis kažką naujo, ko anksčiau nepastebėjote. 

Be abejonių, pagrindinė šio paveikslo veikėja yra pačiame jo centre įsitaisiusi ryški lapė.Tarsi ši būtybė išniro iš apsnigto miško, kad praskaidrintų mūsų niūrias, lietuviškos žiemos dienas. Ši žavi lapė į kiekvieno mūsų gyvenimus atneša tai, ko šiuo metu trūksta - šviesos, šilumos, bendrumo, įkvėpimo, gerumo, ramybės. 

Kasdienį kavos ritualą praturtins žiupsnelis magijos, kurią meistriškai sukūrė menininko Algio Kriščiūno teptuko potėpiai. Unikalaus dizaino ekstra dydžio puodeliai - jau visose Vero Cafe kavinėse! 

Dovanoms ir tavo namams - riboto leidimo šventinė Vero Cafe kava namams su menininko Algio Kriščiūno kurtu pakuotės dizainu. Mūsų kavos namuose meistriškai paskrudintas 100% arabikos pupelių mišinys, kuriame puikiai dera Brazilijos, Etiopijos ir Hondūro skoniai. Šioje kavoje subtiliai atsiskleidžia vyšnių, šokolado, karamelės ir lengvos vanilės skonio natos, malonus, saldus poskonis. 

 

 

 

 

 

 


Pirkinių krepšelis