Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Aklas pasimatymas su knyga / VERO CAFE

Labas, šiaulieti!

Kada paskutinį kartą buvai pasimatyme? O pasimatyme su knyga? Kviečiame tave į kiek kitokį, neįprastą, tačiau labai įdomų ir jaudinantį aklą pasimatymą su knyga. Kartu su Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešąja biblioteka organizuojame smagią ir prasmingą knygų mainų akciją „Aklas pasimatymas su knyga“. 

Jeigu dažniausiai knygas renkiesi pagal žanrą, autorių, viršelį ar draugų rekomendacijas, privalai mesti sau iššūkį ir sudalyvauti šioje akcijoje. Šį kartą knygą išsirinksi nematydamas nei viršelio, nei autoriaus, tik perskaitęs trumpą kito žmogaus parašytą žinutę. Tai puiki galimybė praskaidrinti kasdienybę, atrasti kažką naujo ir nepatirto, taip pat prisidėti prie tvarių pokyčių!

Kada? Nuo balandžio 23 d.

Kur? VERO CAFE kavinėse Šiauliuose (PC „Akropolis“ ir PC „Saulės miestas“). Ten rasi specialią „Aklas pasimatymas su knyga“ knygų lentyną.

Ką reikia daryti? Ateik į VERO CAFE, išsirink knygą iš lentynos perskaitęs tik trumpą kito žmogaus parašytą žinutę, pasiimk puodelį mėgstamos kavos ir pasinerk į paslaptingą aklą pasimatymą su knyga.

Jeigu nori tapti šių mainų dalimi, atnešk savo perskaitytą knygą, supakuok ją taip, kad nesimatytų viršelio, ir palik ją lentynoje su trumpa žinute kitam.

Kiekvienas, atnešęs knygą, gaus 15% nuolaidą savo mėgstamai kavai! Nuolaida bus taikoma iki birželio 1 d. 

Pirkinių krepšelis