CAFÉ COUTURE

Tai naujas mūsų rūšinės kavos kokybės ženklas. Kaip ir aukštoji mada, taip ir rūšinė kava  išskirtinumo ir aukštos kokybės simbolis pasiekiamas absoliučiai visiems.

CAFÈ COUTURE

EL SALVADOR APANECA LA FANY

RŪŠINĖ KAVA

SKONINĖS SAVYBĖS

Ši saldžiai vaisiško aromato kava nustebins maloniu, ilgai trunkančiu kavos poskoniu, kuriame dominuoja pieniškas šokoladas, karamelė, cinamonas bei žalias obuolys.

Rūšinės kavos pupelės EL SALVADOR LA FANY Kava VERO CAFÉ
€10,00
PasirinkimasPupelės
Pakuotės dydis200 g

Ši saldžiai vaisiško aromato kava nustebins maloniu, ilgai trunkančiu poskoniu, kuriame dominuoja pieniškas šokoladas, karamelė, cinamonas bei žalias obuolys. Nuo XX a. iš kartos į kartą perduodamą kavos pupelių auginimo tradiciją La Fany ūkis puoselėja iki šių dienų. Kalnų viršukalnėse augančių kavamedžių pupelės, jų auginimas tik tam tikrame kalnų aukštyje (900–1200 metrų), skynimas, laikymas, lukštenimas bei kiti procesai yra reglamentuoti norint, kad kava gautų rūšinės statusą. Ilgas, sudėtingas procesas tam, kad mes galėtume mėgautis kokybiška, skonių bei šeimos istorijos kupina kava.

Skonyje dominuoja Obuolys, cinamonas, karamelė, pieniškas šokoladas
Kilmės šalis Salvadoras
Regionas Apaneca-Ilamatepec
Ūkis Finca La Fany
Ūkininkas Rafael Enrique Silva Hoff & Carmen Elena Silva
Kavos porūšis 100% Arabika Red Bourbon
Aukštingumas 1450-1550 metrų virš jūros lygio
Apdirbimas Natural
Skrudinimas Vidutinis
Rekomenduojamas paruošimo būdas Visi paruošimo būdai

EL SALVADOR APANECA LA FANY

NUJA RŪŠINĖ KAVA

Naujoji Vero Cafe rūšinė kava yra užauginta mažoje, tačiau labai turtingoje gamta valstybėje Salvadore, įsikūrusioje Centrinėje Amerikoje. Ši šalis skaičiuoja šimtus metų tradicijų ir yra žinoma kaip itin aukštos kokybės kavos gimtinė. 

Pavadinimas EL SALVADOR APANECA LA FANY yra iškoduojamas taip: El Salvador – šalis, Apaneca – regionas, La Fany – šeimos ūkis. 

Nuo XX a. iš kartos į kartą perduodamą kavos pupelių auginimo tradiciją La Fany ūkis puoselėja iki šių dienų. Kalnų viršukalnėse augančių kavamedžių pupelės, jų auginimas tik tam tikrame kalnų aukštyje (900–1200 metrų), skynimas, laikymas, lukštenimas bei kiti procesai yra reglamentuoti norint, kad kava gautų rūšinės statusą. Ilgas, sudėtingas procesas tam, kad mes galėtume mėgautis kokybiška, skonių bei šeimos istorijos kupina kava.  

Cart

No more products available for purchase