


CAFÉ COUTURE
Tai naujas mūsų rūšinės kavos kokybės ženklas. Kaip ir aukštoji mada, taip ir rūšinė kava išskirtinumo ir aukštos kokybės simbolis pasiekiamas absoliučiai visiems.

SKONINĖS SAVYBĖS
Ši saldžiai vaisiško aromato kava nustebins maloniu, ilgai trunkančiu kavos poskoniu, kuriame dominuoja pieniškas šokoladas, karamelė, cinamonas bei žalias obuolys.
- Description
Ši saldžiai vaisiško aromato kava nustebins maloniu, ilgai trunkančiu poskoniu, kuriame dominuoja pieniškas šokoladas, karamelė, cinamonas bei žalias obuolys. Nuo XX a. iš kartos į kartą perduodamą kavos pupelių auginimo tradiciją La Fany ūkis puoselėja iki šių dienų. Kalnų viršukalnėse augančių kavamedžių pupelės, jų auginimas tik tam tikrame kalnų aukštyje (900–1200 metrų), skynimas, laikymas, lukštenimas bei kiti procesai yra reglamentuoti norint, kad kava gautų rūšinės statusą. Ilgas, sudėtingas procesas tam, kad mes galėtume mėgautis kokybiška, skonių bei šeimos istorijos kupina kava.
Skonyje dominuoja | Obuolys, cinamonas, karamelė, pieniškas šokoladas |
Kilmės šalis | Salvadoras |
Regionas | Apaneca-Ilamatepec |
Ūkis | Finca La Fany |
Ūkininkas | Rafael Enrique Silva Hoff & Carmen Elena Silva |
Kavos porūšis | 100% Arabika Red Bourbon |
Aukštingumas | 1450-1550 metrų virš jūros lygio |
Apdirbimas | Natural |
Skrudinimas | Vidutinis |
Rekomenduojamas paruošimo būdas | Visi paruošimo būdai |
EL SALVADOR APANECA LA FANY
NUJA RŪŠINĖ KAVA
Naujoji Vero Cafe rūšinė kava yra užauginta mažoje, tačiau labai turtingoje gamta valstybėje Salvadore, įsikūrusioje Centrinėje Amerikoje. Ši šalis skaičiuoja šimtus metų tradicijų ir yra žinoma kaip itin aukštos kokybės kavos gimtinė.
Pavadinimas EL SALVADOR APANECA LA FANY yra iškoduojamas taip: El Salvador – šalis, Apaneca – regionas, La Fany – šeimos ūkis.
Nuo XX a. iš kartos į kartą perduodamą kavos pupelių auginimo tradiciją La Fany ūkis puoselėja iki šių dienų. Kalnų viršukalnėse augančių kavamedžių pupelės, jų auginimas tik tam tikrame kalnų aukštyje (900–1200 metrų), skynimas, laikymas, lukštenimas bei kiti procesai yra reglamentuoti norint, kad kava gautų rūšinės statusą. Ilgas, sudėtingas procesas tam, kad mes galėtume mėgautis kokybiška, skonių bei šeimos istorijos kupina kava.