Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

GARFILDADIENIAI VERO CAFE: visiems gėrimams -10% nuolaida

Tiek vaikų, tiek suaugusiųjų visame pasaulyje mylimas Garfildas vėl atkeliauja į didžiuosius kino ekranus. 

Jis tingus, oranžinis, dievina lazaniją  ir nemėgsta pirmadienių. Tikime, kad pirmadieniai sunkūs ne tik Garflidui. Todėl turime misiją šią savaitės dieną padaryti geresne!

Specialiai filmo premjerai skirtos akcijos metu, visą gegužę Vero Cafe pirmadieniai tampa GARFILDADIENIAIS ir visi gėrimai kavinėse šią dieną  net 10% pigiau! 🎬☕️

Apie filmą

Garfildas visiškai patenkintas savo gyvenimu: jaukiuose namuose kompaniją jam palaiko šunelis Odis ir žmogus Džonas, o nuotaiką, kai reikia, visuomet pakelia ką tik iškepta lazanijos porcija. Save gerbiančiam naminiam katinui daugiau nieko ir nereikia. Kol netikėtos aplinkybės nubloškia Garfildą į lauką (!) ir dar toli nuo namų (!!!).

Lyg to būtų maža, netikėtai sutiktas storžievis ir truputį gąsdinantis laukinis katinas Vikas paaiškėja besantis tikrasis Garfildo tėtis! Gerai bent, kad visame šitam siaube Garfildas atsidūrė ne vienas, o su Odžiu. Vadovaujami patyrusio laukinio katino, abu bičiuliai leidžiasi į didžiausią gyvenimo nuotykį, siekdami sugrįžti į jaukiuosius savo namus, kur jų laukia vis labiau nerimaujantis Džonas ir, žinoma, kvapni ir karšta lazanija.


Filmo herojai prabils  Manto Stonkaus ir Giedriaus Savicko balsais. Kinuose jau nuo gegužės 24 d. 

Daugiau: GARFILDAS | ACME Film 

Pirkinių krepšelis