Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Kolaboracija / Lynx Cannabis

 

Kavą bei arbatas kūrėme kartu su Lynx Cannabis – ekologišku ūkiu, Labanoro girioje auginančiu ES sertifikuotas, pilno spektro pluoštines kanapes. Kiekvienu augalu ūkis rūpinasi taip, tarsi jis būtų vienintelis, tad ši kolaboracija - tai išieškotas kokybiškų kavos pupelių ir mylimų kanapių duetas, kurį tikrai įvertinsi.

 

Arbatos mėgėjų taip pat nepamiršome!
Asortimentą papildėme net 5 natūraliomis arbatomis.

- LYNX kanapių arbata su karamelizuoto apelsino griežinėliu
- Aviečių arbata su kanapių sirupu
- Aviečių arbata
- Svarainių arbata
- Medaus, citrinos ir imbiero arbata

 

Rudenį pradėjome lynxmiau – Vero Cafe kavinėse pristatėme naujienas – gėrimus su LYNX Cannabis kanapių sirupu. Kanapių ir kavos tandemas jau spėjo apskrieti socialinius tinklus – ištikimiausi Vero Cafe klientai drąsiai ragavo ir aktyviai dalinosi šio išvaizdaus gėrimo nuotraukomis.

Mėgstame jums pasakoti apie kavos kelionę iš tolimų kavos plantacijų iki jūsų rytinio kavos puodelio. Šį kartą norime jums papasakoti apie gana netolimą, tačiau ne ką mažiau jaudinančią kelionę, kurios metu į Vero Cafe atkeliavo neįprastas kavos kompanionas – kanapių sirupas. Mūsų kava – tik aukščiausios klasės, todėl ir priedai, kuriais ją skaniname savo kokybe turi prilygti jai. Gimus idėjai apie kanapių sirupą, Vero Cafe kavos technologai ėmė ieškoti kokybiškų, ekologiškai augintų kanapių, kurių sėklas būtų galima naudoti sirupo gamybai. Šios paieškos nuvedė į šiauriniame Labanoro girios pakraštyje įsikūrusį ūkį Lynx Cannabis, jau ketverius metus ekologiškai auginantį aukštos kokybės, ES sertifikuotas pluoštines kanapes. Ūkyje darbai atliekami rankomis, o kiekvienas augalas gauna individualią priežiūrą. Komanda taip pat atlieka auginimo technologijų, kanapių cheminės sudėties tyrimus, kuria ir tobulina augalų priežiūros sistemas.
 

 

 

Nors kavos pupelės auga egzotiškuose ir tolimuose kraštuose, o kanapės čia pat Lietuvoje, tarp kavos ir kanapių auginimo galima įžvelgti panašumų. Tiek kanapių, tiek kavos pupelių auginimas reikalauja specialių sąlygų, derlingo dirvožemio, visapusiškų žinių ir ilgametės patirties. Abiejų kultūrų derlius nuimamas rankomis, taip užtikrinant, kad augalas liks nepažeistas ir išsaugos savo geriausias savybes.
Galbūt todėl šie du įnoringi produktai taip šauniai dera tarpusavyje?

 

 

Vero Cafe kavos technologų pastangomis pavyko rasti tobulą balansą tarp dviejų išraiškingų produktų – kavos ir kanapių. Latte pieno puta puošiama kanapių sėklų dulkėmis, todėl šio gėrimo aromatas, skonis ir vaizdas sukuria itin unikalią ir Lietuvoje visiškai naują kavos patirtį, kurią jau daugelis spėjo įvertinti. Ar jūs vienas iš jų? Jeigu ne, skubėkite į Vero Cafe ir išbandykite patys!

 

Pirkinių krepšelis