Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Nauji draugai! Vero Cafe x Alfa klasė

Vero Cafe ir papildomo ugdymo akademija Alfa klasė vienija jėgas, kad mokytis būtų dar maloniau!

Neretai jauną, besimokantį žmogų galime sutikti su kavos puodeliu rankoje ir nešiojamu kompiuteriu užantyje. Šį moksleivio portretą piešia greitas XXI amžiaus gyvenimo tempas, kuomet tarp užduočių gausos ir nestojančio laiko norisi akimirkai atsikvėpti ir skirti laiko ne mažiau už mokslą svarbiam ryšiui su savimi, draugais ir bendraklasiais.

Pasitikdami naujus mokslo metus, kviečiame mokytis netradiciškai – patogiai įsitaisius vienoje iš daugiau nei 40 Vero Cafe kavinių, su puodeliu gaivinančio ar sušildančio gėrimo. Tam, kad įsitikintumėte šios netradicinės pamokos aplinkos šaunumu – Alfa klasė parengė išskirtinai Vero Cafe klientams skirtą pasiūlymą.

Nuo šiol Vero Cafe klientai, pirkdami kavą kavinėse, galės pasinaudoti išskirtiniais mokslo metų pradžios pasiūlymais, paruoštais kartu su Alfa klase. 

Kavinėse ieškokite Alfa klasės iššūkio, skenuokite QR kodą, teisingai atsakykite į klausimą ir laimėkite nemokamą įvadinę pamoką Alfa klasėje! 

Alfa klasės iššūkį rasite ir čia: www.alfaklase.lt/verocafe 

O nuo rugpjūčio 28 d. Vero Cafe kavinėse ragaukite  Alfa klasės rekomenduojamą gėrimą - Meteoro frapę ir gaukite smagų lipduką, kuris papuoš kompiuterį ar užrašų knygelę. Paskubėkite, lipdukų kiekis ribotas. 

Raginame nepraleisti išskirtinių pasiūlymų bei pasinerti į mokslo bei kavos atradimų pasaulį!

 

Alfa klasė – nuo 2017 m. veikianti korepetitorių mokykla. Daugiau nei 250 korepetitorių komandą sudaro jaunatviški savo srities profesionalai, studijuojantys arba baigę prestižinius Lietuvos ir užsienio universitetus bei dirbantys privačiose ir valstybinėse mokyklose. Alfa klasė teikia platų neformalaus švietimo paslaugų spektrą po vienu stogu: gyvai arba nuotoliu vedamos visų mokyklinių disciplinų pamokos, galima rinktis individualius arba grupinius užsiėmimus. Kartu su Alfa klase daugiau nei 6000 mokinių ruošiasi mokyklų atsiskaitymams, stojimams į gimnazijas, olimpiadoms, mokyklos baigimo egzaminams, tarptautiniams standartizuotiems testams bei stojimams į geriausius pasaulio universitetus.

Daugiau informacijos: Papildomo ugdymo akademija | Alfa Klasė (alfaklase.lt)

Pirkinių krepšelis