Kava iš kavos gimtinės Etiopijos, Guji regiono. Sąlygos šiose apylinkėse puikios – 2000 metrų aukštis virš jūros lygio ir derlingas dirvožemis, kuriame gausu geležies, leidžia užaugti jauniems ir stipriems kavamedžiams.
Daugumą kavos augintojų čia sudaro smulkieji ūkininkai. Siekdami išlaikyti kavos skonio vientisumą, ūkininkai augina tos pačios veislės kavamedžius, o kavamedžio uogas skina tik visiškai prinokusias. Tokia praktika nesutinkama niekur kitur Etiopijoje.
Kava iš šių mažų ūkių atkeliauja į Ye Genet apdirbimo stotį, kuriai vadovauja Tsegaye Hagos. Pelnęs pripažinimą ir pasitikėjimą regione, savo reputacijos dėka Tsegaye Hagos sugebėjo pritraukti geriausius kavos augintojus. Jų sunkaus darbo ir ilgametės patirties dėka, mes turime galimybę pasiūlyti jums geriausia, ką turi Etiopija – kokybišką kavą.
Ši kava pasižymi tobulu balansu ir saldumu. Skonyje dominuoja bergamotė, Earl Grey arbatos natos, juodasis šokoladas.
Jau visose VERO CAFE kavinėse!