Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

VASAROS GĖRIMAI / VISOMS TAVO EMOCIJOMS ☀️🌊🌺⛱️


Visoms tavo emocijoms - toks mūsų šios vasaros manifestas. Kodėl visoms emocijoms? Nes vasara tai lyg filmo kadrai viena kitą keičiančios dienos: vienos džiugios ir saulėtos, kitos - apniukusios ir lėtos, bet kiekviena kupina skirtingų emocijų ir savaip žavi. Juk emocijos užfiksuoja mus laike ir erdvėje, jomis mes išreiškiame save. Sakoma, kad emocijos kaip jūros bangos, mes negalime jų sustabdyti, bet galime pasirinkti į kurias jų pasinerti.

Jūsų dėmesiui - vasaros gėrimai, kurti su noru atliepti įvairias emocijas. Tai netikėtus skonius ir pojūčius apjungiantys, šalti ir gaivūs gėrimai, kuriuose susipina įvairiausi skoniai: kava, beržų sula, mėtos, kinrožės, spanguolės, gervuogės, kanapės. Visiems pomėgiams, visoms emocijoms. Visose VERO CAFE kavinėse.

 

Šią vasarą VERO CAFE paruošė Tau net 5 gaivius šaltus gėrimus!

Šaltas mėtų skonio beržų sulos americano - ledukai, mėtų skonio beržų sulos gaivumas ir mintis praskaidrinanti dvigubo espresso energija.

Sparkling cannabis espresso - ledukai, espresso dozė, smagūs rožinio toniko burbuliukai ir pamėgtas kanapių sirupas.

Kinrožių ir gervuogių frappe - tikras vasaros hitas: kava, pienas, ledukai ir kinrožių-gervuogių sirupo rūgštelė.

Spanguolių ir rozmarinų limonadas - ryškaus skonio, natūralus limonadas su ledukais, mineralų pilna sula, mūsų virtuvėje ruošta spanguolių-rozmarinų tyre bei karamelizuotu laimu.

Kinrožių ir gervuogių limonadas - šaltas, gaivus ir efektingas gėrimas su kinrožių-gervuogių sirupu ir mineralinio vandens burbuliukais.

 

Pirkinių krepšelis