Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Vero Cafe 💙 Makalius: Rinkis kelionę, o ne svajonę!



Manai, kad gerdamas kavą gali keliauti tik mintimis? Jau nebe, nes dabar Vero Cafe kava kartu su Makaliumi skraidina tave tikrų atostogų! Makalius sako: gana svajoti, metas keliauti! Ir dovanoja vienam iš jūsų net 500 € dovanų kuponą. ✈️

Gegužės 15 d. visose Vero Cafe kavinėse startuoja bendras Vero Cafe ir Makaliaus projektas. Ekstra dydžio šaltų gėrimų puodelius keičia Makališkai mėlyni puodeliai. Vienas jų gali tapti tavo bilietu pasirinkta atostogų kryptimi! 

Užsisakyk ekstra dydžio šaltą gėrimą išsinešti, bet kurioje Vero Cafe kavinėje visoje Lietuvoje, selfink su Makališku puodeliu, pasidalink nuotrauka Instagrame, žymėk Makaliaus paskyrą ir laimėk 500 € kelionei! Gal kitu kavos puodeliu jau mėgausiesi Venecijoje, Barselonoje ar Nicoje? Paskubėk, Makališkų puodelių kiekis ribotas.

Visas konkurso sąlygas rasi čia: Konkursas: laimėk 500 € kelionei! | Makalius.lt

Pasižvalgyk ir išsirink savo kelionės kryptį: Makaliaus rekomenduojamos kelionės (makalius.lt). Čia rasi kalną puikių kelionių pasiūlymų vos už 500 € ar mažiau.

Rinkis kelionę, o ne svajonę! 💙

 

Ar jau ragavai Vero Cafe šaltų vasaros gėrimų naujienų? Ryškus ir netikėtas kavos ir bergamotės tandemas - tikra atgaiva tau ir tavo skonio receptoriams! Nepraleisk progos pasimėgauti naujais ir išskirtiniais skoniais bei dalyvauti konkurse. 

Pirkinių krepšelis