Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

VERO CAFE x NORDCURRENT 🕹️

Užaugote žaisdami kompiuterinius žaidimus? O gal ir toliau slapčia svarstote apie darbą žaidimų industrijoje? Ir dar mėgstate kavą?

Vero Cafe kartu su „Nordcurrent“ pristato bendrą projektą ir kviečia prisijungti prie didžiausios žaidimų studijos Lietuvoje „Nordcurrent“ komandos. Nori sužinoti, koks receptas atneša tarptautinę sėkmę arba kodėl žaidimų kūrimas yra madingas?

Kviečiame užsukti į Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Druskininkų Vero Cafe kavines. Spalio ir lapkričio mėnesiais savo ekstra dydžio karštą gėrimą gausi išskirtiniame puodelyje su ryškiais žaidimų personažais. Susipažinkite su jais: Barista Michelle iš „Cooking Fever“ žaidimo 🍔, stiuardesė Sky iš „Airplane Chefs“ ✈️, medicinos sesuo Marie iš „Happy Clinic“ 🏥, stilistės iš „Pocket Styler“ 💃 ir detektyvė Anna iš „Murder in the Alps“ žaidimo 🕵️‍♀️. Jos kreipiasi į kiekvieną, besimėgaujantį Vero Cafe paruoštais gėrimais, ir kviečia prisijungti prie žaidimų studijos komandos.  

Nuskaityk QR kodą ant puodelio ir sužinok daugiau apie svajonių darbą „Nordcurrent“!

Vaizdo žaidimų kūrybos ir leidybos įmonės „Nordcurrent“ istorija prasidėjo dar 2002 metais. O šiandien tai yra didžiausia ir seniausia studija Lietuvoje. Vilniuje, Dnipro, Odesos bei Varšuvos miestuose dirba daugiau nei 250 darbuotojų. Pasaulinius žaidimus kurianti įmonė iš viso yra sukūrusi bei išleidusi jau daugiau nei 50 žaidimų įvairioms platformoms, o žaidimų atsisiuntimai viršija 500 mln. kartų.

Dar neturi svajonių darbo? Užsuki į „Vero Cafe“ – padėsime išsirinkti!

 

Pirkinių krepšelis