Kava iš keturių pasaulio kampelių
Šiais metais Vero Cafe pristato ypatingą šventinį projektą, kuriame susijungia menas, žiemos šventės ir meilė kavai. Bendradarbiaudami su garsiu Lietuvos menininku Algiu Kriščiūnu, sukūrėme unikalų dizainą, kuris puošia mūsų šventines kavos pakuotes ir puikiai perteikia tikrąjį žiemos stebuklą, jaukumą ir šilumą.
Bet pati kava ir jos skoniai pasakoja ne mažiau spalvingą istoriją, nukeliančią mus į tolimas kavos plantacijas. Mūsų naujojo mišinio istorija pasakoja apie keturis unikalius ūkius, kurių kavos sujungtos tam, kad sukurtų tobulą balansą, sodrumą ir subtilų kūną. Juo galite mėgautis visose Vero Cafe kavinėse ir namuose.
Keliaukime į Braziliją, Etiopiją, Tanzaniją ir Salvadorą, kur šios pupelės gimsta.
Brazilija: balansas ir sodrumas iš Cerrado Mineiro
Ieškote sodrios ir subalansuotos kavos? Brazilijos kavos pupelės sudaro net 35% mūsų mišinio. Tai Santa Lucia ūkio pupelės, auginamos Cerrado Mineiro regione – viename garsiausių aukštos kokybės kavos regionų pasaulyje. Čia auga Red Catuai rūšies arabika, kurią su didžiule meile puoselėja mūsų partneriai Nathalia ir Ronaldo Azzi iš Our Coffees. Šios pupelės garantuoja nepriekaištingą skonio balansą ir užtikrina, kad kavos puodelis būtų pilnas intensyvaus aromato bei sodrumo.
Etiopija: Sidamo regiono gėlių natos
Iš Etiopijos, kavos gimtinės, į mūsų mišinį patenka Sidamo Shantawene kavos pupelės. Jas augina ir apdirba Dukamo šeimos valdomas verslas, puoselėjantis aukščiausios kokybės standartus. Ši arabikos kava garsėja savo gėlių ir vaisių natomis, kurios suteikia mišiniui lengvumo bei subtilaus saldumo. Mūsų kavos namų Vero Coffee House vadovas Darius aplankė šią apdirbimo stotį praėjusiais metais ir liko sužavėtas – kiekvienas proceso etapas liudija apie gilią meilę kavai.
Tanzanija: vulkaniniai šlaitai ir Honey (medaus) apdirbimas
Ngorongoro ugnikalnio šlaituose augančios Ngila Estate ūkio pupelės žavi savo išskirtiniu profiliu. Ši Bourbon veislės arabika, apdorota Honey arba medaus metodu, suteikia mūsų mišiniui sodrią tekstūrą, praturtintą prieskonių ir saldumo užuominomis. Jau daugiau nei 12 metų perkame šią kavą tiesiogiai iš ūkininkų, kurie užtikrina nuolatinę aukščiausią kokybę.
Salvadoras: išskirtinumas iš Emilio Lopez ūkio
Mūsų kavos mišinio pasakojimą užbaigia pupelės iš Salvadoro Ayutepeque ūkio. Šią kavą augina garsus kavos inovatorius Emilio Lopez, kuris yra žinomas dėl savo tvarumo iniciatyvų ir aukščiausios kokybės gaminių. Šio ūkio Bourbon arabika, apdorota washed (drėgnuoju) ir natural (natūraliu) būdu, suteikia mišiniui gilumo ir subtilų vaisių bei šokolado natų derinį.
Kodėl verta rinktis šią kavą?
Tobulas skonių balansas: Brazilijos, Etiopijos, Tanzanijos ir Salvadoro kavos derinys sukurtas mėgstantiems įvairiapusius skonius.
Tvari kava: Dirbame su patikimais tiekėjais ir palaikome ilgalaikius santykius su ūkininkais.
Aukšta kokybė: Rinktinės arabikos pupelės iš geriausių pasaulio ūkių.
Patogu įsigyti: Užsisakykite šią kavą internetu ir gaukite tiesiai į namus arba įsigykite Vero Cafe kavinėse.
Puodelis su istorija
Kiekvienas mūsų mišinio elementas – tai ne tik kavos pupelės, bet ir žmonių istorijos, tradicijos bei aistra. Ragaudami šią kavą, pajusite, kaip susilieja keturių regionų skoniai ir aromatai. Atraskite pasaulio skonį ir leiskite šiam mišiniui tapti jūsų rytinio ritualo dalimi.
Užsisakykite šią kavą internetu arba užsukite į Vero Cafe kavines ir leiskitės į gurmanišką kelionę!