Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

Gal į kiną ir kavos? Meilės dieną kviečiame švęsti su Vero Cafe ir filmu „Žaisti Gyvenimą“

Kokia istorija slypi kitapus paveikslo?

Atsakymo į šį klausimą kviečiame ieškoti naujausiame Vero Cafe bičiulių Hexa Cinema virtualios realybės filme „Žaisti Gyvenimą“. Šis filmas - tai unikali galimybė peržengti realybės ribas ir atsidurti menininko Algio Kriščiūno sukurtame fantazijos pasaulyje. Jame – iki širdies gelmių jaudinantis pasakojimas apie žmones, jų santykius, meilę ir bėgantį gyvenimą. 

Šiame filme išvysite ne vien atgijusius Algio Kriščiūno paveikslus, tačiau išgirsite ir unikalias, paties autoriaus Algio Kriščiūno užrašytas istorijas, kurias įgarsina Inga Jankauskaitė ir Mantas Jankavičius. Tai moters ir vyro pokalbis apie bėgantį gyvenimą – nostalgiškas, prisiminimais ir išgyvenimais nuspalvintas pasakojimas, kuriame įprasminama kūrybinė dailininko mintis bei atskleidžiamas sudėtingas jausmų pasaulis.

 

Švęsdami meilės dieną, nuo vasario 5 d. visose Vero Cafe kavinėse kviečiame mėgautis filmo įkvėpta kava! 

Tūkstančiui žiūrovų – 1000 Vero Cafe dovanų! 💛 

Tik vasario 14-15 dienomis virtualios realybės filmo „Žaisti Gyvenimą“ žiūrovai bus apdovanoti net 1000 specialių Vero Cafe dovanų. Tai mūsų riboto leidimo kava namams su Algio Kriščiūno kurtu dizainu bei Vero Cafe dovanų kuponai. 

Įsigykite bilietus į „Žaisti Gyvenimą“ kino seansus, rodomus 02.14 arba 02.15 dieną, ir dovanos po filmo peržiūros Jūsų lauks Hexa Cinema kino erdvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose.

Sąlygos galioja abiems filmo versijoms.

Paskubėkite – bilietų skaičius ribotas www.hexacinema.lt/bilietai

Pirkinių krepšelis