Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

VERO CAFE

KIAUŠINIŲ PATIEKALAI

BENEDIKTO KIAUŠINIAI SU RŪKYTA LAŠIŠA

Pusryčių klasika – kiaušiniai, puri brioche bandelė, pagardinta Hollandaise padažu, avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), saulėje džiovintais pomidorais, rūkyta lašiša, laiškiniais česnakais ir pipirais Poivre du Vigneron Expression Chenin.

BENEDIKTO KIAUŠINIAI SU PROSCIUTTO COTTO

Klasikinis pasirinkimas su itališku akcentu – kiaušiniai, brioche bandelė, Prosciutto Cotto kumpis, švelnus Hollandaise padažas, avokadas (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), saulėje džiovinti pomidorai, laiškiniai česnakai ir išraiškingi pipirai.

BENEDIKTO KIAUŠINIAI ROŽINIAME PADAŽE

Ryškus ir išskirtinis derinys – brioche bandelė, burokėliais pagyvintas Hollandaise padažas, avokadas (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), apkeptas Halloumi sūris ir pipirai Poivre du Vigneron Expression Chenin.

TURKIŠKI KIAUŠINIAI ,,CILBIR”

Tradicinis turkiškas patiekalas – švelniai virti kiaušiniai, jogurtas, patiekiami su pita duonele, Harissa padaže keptomis morkomis, aštriu sviestu, medumi ir skrudintais kedro riešutais. Skonis, kuris nustebina ir kviečia sugrįžti.

,,SHAKSHUKA”

Du kiaušiniai, kepti pomidorų ir paprikų troškinyje su Chorizo dešra, feta sūriu ir Viduržemio jūros prieskoniais. Patiekiama su šviežiomis petražolėmis ir šilta pita duonele. Sotus, kvapnus ir šildantis patiekalas tiesiai iš saulėtos virtuvės.

ANGLIŠKI PUSRYČIAI

Sotus klasikinis rytas – kepti kiaušiniai, kiaulienos dešrelė, traški šoninė, kepti pievagrybiai ir pomidoras, švelniai troškintos pupelės bei apskrudęs sourdough skrebutis. Puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta ryte pradėti stipriai ir gardžiai.

ŠILKINĖ KIAUŠINIENĖ ,,SCRAMBLED EGGS"

Lengvai plakti ir švelniai kepti kiaušiniai, patiekiami su traškiu sourdough duonos skrebučiu, trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”) bei pasirinktinai – šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.

TORTILIJA SU AVOKADU IR KIAUŠINIU

Minkšta tortilija su švelniai plaktais kiaušiniais, trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), čederio sūriu ir sultingais pomidorais. Patiekiama su jogurtiniu padažu ir daržovėmis.

SKREBUČIAI

AVOKADO SKREBUTIS

Sourdough duonos skrebutis su trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), pagardintas vyšniniais pomidorais, keptomis moliūgų sėklomis ir gvakamolės prieskoniais.

AVOKADO SKREBUTIS SU KIAUŠINIAIS

Sourdough duonos skrebutis su trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), keptais arba virtais kiaušiniais, vyšniniais pomidorais, moliūgų sėklomis ir gvakamolės prieskoniais.

AVOKADO SKREBUTIS SU BUROKĖLIŲ HUMUSU

Sourdough skrebutis su šilkinio burokėlių humuso sluoksniu, trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”) ir traškiomis marinuotomis daržovėmis. Subalansuotas, gaivus ir maistingas pasirinkimas bet kuriuo paros metu.

TRIJŲ KUMPIŲ SUMUŠTINIS

Sourdough skrebutis su vytintų mėsų rinkiniu – Serrano, Prosciutto Cotto ir Coppa. Skonį sustiprina pesto padažas, marinuoti svogūnai ir šviežios gražgarstės. Sodrus, gurmaniškas derinys.

KARŠTAS SUMUŠTINIS SU KIAUŠINIAIS IR VIŠTIENA

Du kepti kiaušiniai, rūkyta vištienos filė, traškus sourdough skrebutis, trintas avokadas (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), sūrio padažas ir šviežios arba marinuotos daržovės.

BLYNAI IR VARŠKĖTUKAI

LIETINIAI BLYNAI SU VIŠTIENA

Minkšti lietiniai su rūkyta vištienos filė, tirpstančiu čederio sūriu ir vyšniniais pomidorais. Patiekiami su gaiviu avokadų padažu ir pomidorų salsa.

LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE

Minkšti lietiniai, įdaryti švelnia varške, patiekiami su natūraliu jogurtu, šviežiomis šilauogėmis ir lengvu medaus užpilu.

AMERIKIETIŠKI BLYNAI

Purūs blyneliai, aplieti baltojo šokolado ir mėlynių glaistu, pagardinti plakta grietinėle bei šviežiomis šilauogėmis.

VARŠKĖS VIRTINUKAI SU GRIETINELE IR ŠILAUOGĖMIS

Minkšti, naminius primenantys varškės virtinukai, patiekiami su šviežia grietinėle ir šilauogėmis. Jaukus, nostalgiškas skonis.

VARŠKĖS VIRTINUKAI SU SVIESTO PADAŽU

Švelnūs varškės virtinukai su tirpstančiu sviesto padažu. Klasika, primenanti vaikystę – paprasta, bet neprilygstamai gardu.

CUKINIJŲ BLYNELIAI

Lengvi cukinijų blynai su rūkyta lašiša ir gaiviu varškės-agurkų pagardu. Puikiai tinka vėlyviems pusryčiams ar lengviems pietums.

KITI PATIEKALAI

CEZARIO SALOTOS SU VIŠTIENA

Salotų klasika - Cezario salotos su kepta vištienos filė, virtu kiaušiniu, vyšniniais pomidorais, kietuoju sūriu, traškiais krutonais ir ridikėlių daigais. Pasirinkite ančiuvių arba medaus-garstyčių padažą. Gaivus, sotus ir visada patikimas pasirinkimas.

SŪRIS ,,HALLOUMI" SU GRIKIAIS

Apkeptas Halloumi sūris patiekiamas su grikiais, keptomis morkomis, šviežiais agurkais ir pomidorais. Skonį papildo gaivus žolelių padažas ir lengvas medaus akcentas. Maistingas, subalansuotas ir netikėtai gardus augalinės virtuvės derinys.

GRIKIŲ KOŠĖ

Maistinga ir kvapni grikių košė, patiekiama su trintu avokadu (kuris į mūsų virtuvę atvyksta iš ,,Mangų Mangas”), saulėje džiovintais pomidorais, keptais svogūnais ir šviežiu baziliku. Augalinis, subalansuotas ir sotus pasirinkimas, puikiai tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums.

AVIŽINĖ KOŠĖ

Kreminė, švelniai saldi avižinė košė, pagardinta šviežiomis braškėmis ir kvapniu cinamonu. Jaukus, šildantis ir maistingas pasirinkimas ramiam rytui ar lengvam užkandžiui. Skonis, kuris apgaubia šiluma.

Pirkinių krepšelis