Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

VERO CAFE / Kalėdinių dovanų asortimentas 🎁

 

Dar neturi Kalėdinės dovanos!? 🎅🏻

Ateik į VERO CAFE, įsigyk dovanų rinkinį iš gausaus mūsų lentynų asortimento, o mes pavaišinsime tave nemokamu puodeliu kavos!*

Nerandi to vienintelio tobulai tinkančio rinkinio? Turime išeitį!  Susikomplektuok savo rinkinį pats iš mūsų lentynų asortimento, gauk jį stilingai supakuotą su -15% nuolaida.

*Įprasto dydžio latte/americano.

Jau visose VERO CAFE kavinėse! 🎁

 

 

GOURMET by VERO CAFE

 

Specialiai gurmanams skirta VERO CAFE Gourmet kolekcija. Joje - rinktiniai produktai, stebinantys unikaliais skoniais ir išskirtine kokybe. 

Mūsų Gourmet kolekcijos pažiba – itališki Pannettone pyragai. Panettone pyragas gaminamas naudojant tradicinį raugo procesą, kepamas laikantis senųjų tradicijų, nedidelėse šeimos kepyklose Italijoje. Puri pyrago tekstūra ir sodrus skonis jau spėjo užkariauti viso pasaulio gurmanų širdis. 

 

GOURMET by VERO CAFE gėrybių galima įsigyti šiose kavinėse:

 

Iš Italijos į Gourmet kolekciją atkeliavo ir daugiau gėrybių. Išskirtinio skonio ir kokybės vyšnios juodajame šokolade, migdolai karamelėje ir cukraus glajuje – iš William di Carlo šeimos ūkio, įkurto dar 1833 metais. Smaguriautojus tikrai pradžiugins puiki šių produktų sudėtis - skanėstai gaminami naudojant tik natūralius priedus ir dažiklius.

Savo puikia, natūralia sudėtimi nenusileidžia ir mūsų siūlomi, Italijoje pagaminti figų, apelsinų ir abrikosų skonio džemai. Nepakartojamo vaisių skonio ir aromato džemai puikiai dera su šviežia sardinietiška duonele, šviežiais ir brandintais sūriais, o taip pat tinka naudoti ir kepinių gamyboje.

Savo skonio receptorius siūlome pradžiuginti ir gėrybėmis iš Lietuvos. Pasmalyžiauti mėgstantiems gurmanams siūlome geriausius lietuviško prekės ženklo „Sviestas sviestuotas“ produktus. Jų gaminiai stebina puikiais ir netikėtais deriniais.

 

SUSIKOMPLEKTUOK PATS

 

Nerandi to vienintelio tobulai tinkančio rinkinio? Turime išeitį! 🎁 

  1. Ateik į VERO CAFE kavinę.*
  2. Susikomplektuok savo rinkinį pats iš gausaus mūsų lentynų asortimento.
  3. Gauk jį stilingai supakuotą su -15% nuolaida!
  4. O mes tave pavaišinsime įprasto dyžio puodeliu latte arba americano.

Platus dovanų pasirinkimas visose VERO CAFE kavinėse ir e-parduotuvėje. ❤️

 

*Dovaną susikomplektuoti pačiam galima tik fizinėse VERO CAFE kavinėse. 

 

Pirkinių krepšelis