This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

TrenkTuras kviečia žygiuoti Visagine 🥾

Mūsų bičiuliai TrenkTuras kviečia žygiuoti Visagine - drugelio formos mieste, apsuptame nuostabios gamtos, miškų ir ežerų. 🦋 Besižvalgydami po miestus - „senelius“ turbūt dažnai pamirštame, kad ir jauniausi turi ką pasiūlyti. Ne išimtis ir Visaginas – įvairus, įdomus, ir mažai tyrinėtas, tačiau kartą atvykusių pamilstamas ilgam.  

Tad vasario 25 d. kviečiame  leistis į pasimatymą su jauniausiu Lietuvos miestu. 13, 21 ir 31 km maršrutai supažindins su Visaginą juosiančiais ežerais ir pušynais, pro akis nepraleidžiant ir architektūros. 🌲

🎯 13 km: miestas miške, miškas mieste! 

Eidami stebėkite, kaip atominį miestą keičia miškas, vėliau vietą vėl užleisdamas iš tankių pušynų kyšančiam betonui. Tokią unikalią gamtos ir architektūros darną galima išvysti tik Visagine. Šlamančių pušynų karalystėje pastebėsite ir ramiai čia telkšančius ežerus. Įsidėmėkite jų skaičių! Sugrįžę į miestą galėsite įminti mįslę – daugiau Visagine ežerų ar privačių namų?

🎯 21 km: ežerų pasiutpolkė! 

Visaginas, Kukuizė, Baltas, Karačiunka, Aklažeris, Trilypis, Gyvatynas, Skaidrys, Žiežulinis, Smalvas… O kiek dar bevardžių! Ežerų ir pušų karalystė – tarsi sanatorija. Joje gaivus miško oras pravėdins plaučius, ramus pušų ošimas užliūliuos, o lengvos ežerų bangos nuramins kūną ir sielą. Neskubėkite, sustokite, grožėkitės ir tiesiog mėgaukitės buvimu čia!

🎯 31 km: atominis maršrutas! 

Išdrįsusiems pasirinkti ilgiausią maršrutą Visaginas nepagailės nieko: nei savo betoninių „džiunglių“, nei dangų raižančių pušynų, nei įspūdingų ežerų. Tačiau ryškiausiomis maršruto žvaigždėmis taps keturi krašto milžinai: vietinių numylėtas Visaginas, miškingomis salomis garsėjantis Dūkštas, retų augalų ir gyvūnų karalystė – Šventas ir miškų apglėbtas Smalvas. Akims vaizdų bus!

Daugiau informacijos ir registracija: TrenkTuras Visagine'23

 

Cart

No more products available for purchase